Welkom op de site van Paul van Slooten Consultancy

Paul van Slooten Consultancy verricht diensten op financieel gebied. Voordat ik als ZZP-er (zelfstandige zonder personeel) ben begonnen ben ik enkele jaren in de accountancy werkzaam geweest. Daarna ben ik bij een consultancy bureau zelf in dienst geweest. Door als assistent accountant en later consultant werkzaam te zijn heb ik een brede ervaring opgedaan bij de meest uiteenlopende bedrijven. Zo heb ik voor verschillende grote internationale beursgenoteerde bedrijven werk verricht maar ook voor het MKB. Daarnaast heb ik in de non-profit sector veel ervaring opgedaan.

Wat betreft de diensten zelf die worden verricht moet worden gedacht aan diensten op financieel gebied en op het terrein van management informatie. Niet alleen de verzorging van de financiële administratie zelf, maar ook het opmaken van de jaarrekening en eventuele verbeteringen van de opzet en inrichting van administratieve systemen.

Waarom mij inhuren en niet via een groot detacheringsbureau werken? Ten eerste kan ik door het ontbreken van overheadkosten tegen een zeer concurrerend tarief werken. Door zelf verantwoordelijk te zijn voor mijn opdrachten en hier ook zelf voor zorg te moeten dragen ben ik er ook van overtuigd dat mijn betrokkenheid met de opdrachtgever veel groter is dan voor de gemiddelde consultant van een detacheringsbureau. Daarnaast kunnen ook zeer flexibele afspraken worden gemaakt voor wat betreft aantal uren en duur van de inzet.

Ik ben in het bezit van een verklaring arbeidsrelatie van de Belastingdienst (VAR-verklaring). Dit is een verklaring van de Belastingdienst waarin zij stelt mij als zelfstandig ondernemer te zien. Dit betekent voor u als opdrachtgever dat u geen risico's loopt op het gebied van loonheffing en premies sociale verzekeringen.