Werkervaring als financieel consultant

Senior administrateur / plaatsvervangend controller bij een aan de AEX genoteerd ICT dienstverleningsbedrijf, werkzaamheden o.a.:

 

Business Analist bij een aan de NASDAQ genoteerd innovatief Amerkaans bedrijf. Dit bedrijf specialiseert zich in levenswetenschapsonderzoek en het ontwikkelen van gespecialiseerde meet-apparatuur hiervoor, werkzaamheden o.a.:

 

Ministerie van Binnenlandse Zaken, werkzaamheden o.a.:

 

Bedrijfseconomisch medewerker bij een grote zorginstelling voor mensen met een verstandelijke handicap, werkzaamheden o.a.:

 

Medewerker grootboekadministratie bij een aan de AEX genoteerde vastgoedmaatschappij, werkzaamheden o.a.:

 

Als consultant voor verschillende accountants / administratiekantoren werkzaamheden verrricht:


Overige relevante werkervaring:

Assistent accountant bij Deloitte & Touche, hier heb ik voornamelijk accountantscontrole- en rapporteringwerkzaamheden uitgevoerd, daarnaast ook samenstelwerkzaamheden.

Het klantenpakket dat ik had varieerde van middelgrote tot grote internationale beursgenoteerde ondernemingen en ook klanten in de non-profit sector. Mijn klanten waren voornamelijk handels- en productiebedrijven. Daarnaast heb ik bij Deloitte & Touche ook supermarktketens, verschillende verzorgingshuizen en andere bedrijven in de non-profit sector als klant gehad.